Verandering van ritme

Vorige week schreef ik over mijn onregelmatige ritme. Dit ging over het ritme wat tevoorschijn kwam na het loslaten van de klok. Na het loslaten van ingesleten conditioneringen.

 

Mijn natuurlijke ritme.

 

Leven op gevoel. Mijn gevoel. 

Niet eten omdat de klok het zegt, maar omdat mijn maag een signaal afgeeft.
Niet wakker worden door een wekker, maar doordat mijn lijf genoeg rust heeft gehad.
Niet bewegen omdat ik een slot in de sportschool heb gereserveerd. Nee, wandelen wanneer ik behoefte heb de zon op mijn huid te voelen en mijn lijf te bewegen.

Afgelopen weekend heb ik mijn boeltje ingepakt. Met acute heimwee in mijn hart liet ik Capestang en omgeving achter en ben ik terug gereden naar camping Le Soustran in de Corrèze. Mijn thuis voor het komende kampeerseizoen. Waar het gelukkig ook weer heel fijn arriveren was.

Verandering heb ik zelden moeite mee. Vaak geeft het juist een mooie stimulans. Maar tegen deze heb ik best op gezien. Vanaf nu ga ik toch weer in het ritme van anderen mee. Er worden weer dingen van me verwacht en die wekker zal toch weer gebruikt gaan worden.
Ik gun mezelf de tijd er rustig aan te wennen. En die krijg ik gelukkig ook.

Wel grappig om te merken dat zo ongeveer het enige waar wél ritme in zat de afgelopen maanden, mijn wekelijkse LinkedIn bericht, meteen onderbroken werd. Sorry trouwe volgers! 😊

De komende periode zal ik mijn best doen met enige regelmaat te blijven schrijven en delen. Het zal weinig over #virtueelassistent en mijn diensten gaan. Nou ja, dat ging het toch al niet echt.
Maar des te meer over het persoonlijke proces wat ik doormaak en wellicht leuke anekdotes die we ongetwijfeld mee gaan maken op de camping.

Over diensten gesproken trouwens

(haha, dus toch!); onlangs heb ik de training bij Autorespond afgerond en sindsdien mag ik mezelf gecertificeerd professional noemen.
Dus mocht je hulp willen bij het inrichten ervan, je suis ici! Het hoogseizoen laat nog even op zich wachten, dus ik heb tijd voor jou.

Met Autorespond heb je een oplossing voor e-mailmarketing, mail automation, e-commerce, shoppingcart, affiliatemarketing en CRM software.

Iedereen alvast een hele mooie zomer gewenst! Hij komt er echt aan, ik heb ‘m al gevoeld in het zuiden. 😎

#virtualventure #onlineondernemen #technischva